اخبارشهرمجلس

دستگاه‌های مختلف برای بهبود امکانات آتش‌نشانی تبریز تلاش کنند

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، حجت‌الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی در جلسه بررسی و رفع مشکلات سازمان آتش‌نشانی تبریز با قدردانی از آتش‌نشانان غیور که همیشه برای نجات جان و مال مردم در تلاش هستند، اظهار کرد: آتش‌نشانان افرادی هستند که شجاعانه در هر نقطه که آتش‌سوزی و حادثه رخ می‌دهد به محل حادثه شتافته و امدادرسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: هر اقدامی در زمینه حمایت از آتش‌نشانان، از سوی ما وظیفه است و همگی باید دست در دست هم برای رفع کاستی‌ها گام برداریم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر به لحاظ استاندارد نیاز به ۳۷ ایستگاه عملیاتی آتش‌نشانی برای شهر تبریز داریم باید سایر بخش‌ها مانند شهرک‌های صنعتی نیز همکاری لازم را داشته باشند و با خودیاری، آتش‌نشانی را در شهرک‌ها مستقر کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا