آموزش و بهداشتاخبارشهر

بازگشت محدودیت‌های کرونایی به تبریز

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو؛ محمد حسین حسن زاده با اعلام این خبر، گفت: به دلیل خصوصیاتی که این ویروس دارد، باید بسیار جدی شویم و باور کنیم که سرعت شیوع امیکرون چندین برابر بیشتر از دلتا است.

وی درباره اقدامات لازم جهت پیشگیری از ویروس کرونا، یادآور شد: طبق توصیه‌ها بایستی از ماسک استفاده کرده، فاصله اجتماعی را رعایت کرده و در تجمعات وارد نشویم و محیطی با تهویه مناسب داشته باشیم.

وی همچنین رعایت شرایط خاص کرونایی را در ناوگان حمل و نقل عمومی لازم دانست و افزود: مسافرگیری با ظرفیت و سرنشین کم و استفاده از ماسک برای مسافران اتوبوس‌ها و قطارهای شهری و تاکسیرانی الزامی بوده و از هر گونه دورهمی‌ها و سفرهای غیر ضروری در شهر بایستی اجتناب کنیم.

حسن زاده ابراز امیدواری کرد: در صورت رعایت دستورالعمل‌ها، امیدواریم محدودیت‌های سراسری در سطح کشور ایجاد نشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا