لزوم شناسایی ساختمانهای ناایمن در آذربایجان شرقی - یازاکو
اخبارراه و ساختمانشهر

لزوم شناسایی ساختمانهای ناایمن در آذربایجان شرقی

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، جواد رحمتی در جلسه بررسی و اتخاذ تصمیمات لازم در رابطه باساختمانهای ناایمن در نقاط شهری و روستایی استان گفت: ساختمانهای غیرمقاوم که نیاز به تخلیه دارند باید سریعاً تخلیه شوند.

وی افزود: وجود ساختمان‌های غیرمقاوم یکی از عوامل تهدید سلامت اجتماعی است که برای برون رفت از این وضعیت باید مقوله نظارت بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه سالانه میلیاردها تومان سرمایه در بخش ساخت‌وساز کشور هزینه می¬‌شود، خاطرنشان کرد: کم‌رنگ شدن نظارت کارشناسان متخصص بر کار ساخت‌وساز، عواقب جبران‌ناپذیر جانی و مالی به هنگام حوادث خواهد داشت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر بازنگری و تحول در قوانین ساخت‌وساز، گفت: ضوابط و قوانین حوزه ساختمان همواره باید بازنگری و به‌روزرسانی شود و کسانی که سرمایه¬‌های خود را به کار گرفته اند نیز امنیت شغلی داشته باشند تا مشارکت در این عرصه مقرون به صرفه شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا