اجرای طرح آمارگیری از سرمایه‌گذاری در بخش ساختمانی در آذربایجان شرقی - یاز اکو
اخبارراه و ساختمان

اجرای طرح آمارگیری از سرمایه‌گذاری در بخش ساختمانی در آذربایجان شرقی

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، فرهاد ذوقی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: فعالیت‌های ساختمانی یکی از بخش‌های تاثیرگذار اقتصادی است که توجه و تمرکز بر آن علاوه بر آثار اقتصادی از نظر اجتماعی و فرهنگی نیز حائز اهمیت است.

وی افزود: با هدف گردآوری اطلاعات در زمینه‌ فعالیت‌های ساختمانی انجام‌شده توسط بخش خصوصی و تعاونی در نقاط شهری استان، طرح آمارگیری از سرمایه‌گذاری در بخش ساختمان اجرا خواهد شد.

وی مطرح کرد: هدف از اجرای این طرح جمع آوری اطلاعات هزینه‌های مرتبط با این فعالیت و مشخصات فیزیکی ساختمان‌های حاصل از این فعالیت‌ها خواهد بود.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی تشریح کرد: نتایج حاصل از این آمارگیری از طریق ایجاد شناخت وضعیت فعالیت‌های ساختمانی و ساختمان‌های حاصل از ‌آن‌ها در استان، در کنار سایر اطلاعات، امکان تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی و ارزیابی میزان پیشرفت برنامه‌های تهیه‌شده در بخش مسکن را فراهم می‌آورد.

وی در خاتمه بیان کرد: این طرح به مدت یک ماه از اول بهمن تا اول اسفند اجرا می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا