علی اف نخستین مشتری خارجی تاگ ترکیه - یاز اکو
اخباربین المللی

علی اف نخستین مشتری خارجی تاگ ترکیه

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از دیلی صباح الهام، علی اف رئیس جمهور آذربایجان شخصاً در تماسی تلفنی با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور این کشور این درخواست را اعلام کرده است.

رئیس جمهور ترکیه نیز در یک برنامه زنده از ATV a Haber گفت: علی اف می خواهد برای خود دو خودرو تاگ بخرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که ماشین‌های اسباب‌بازی‌هایی که رئیس‌جمهور اردوغان به‌عنوان هدیه بین کودکان توزیع می‌کند، از این پس در قالب خودروهای تاگ خواهند بود.

پیش فروش برای خرید تاگ در داخل این کشور آغاز شده است و برخی از شهروندان ترک وسایل نقلیه موجود خود را در اینترنت به فروش رسانده اند تا یک Togg بخرند که در مارس 2023 وارد جاده ها می شود.

نورالدین نباتی، وزیر خزانه داری و دارایی، گفت: او دستورالعمل هایی را برای اطمینان از دسترسی مردم به تاگ ارائه کرده است. وی گفت: “وزارت ما در حال حاضر کار خود را آغاز کرده است. ما با بانک های عمومی صحبت کردیم. بانک زیارت، هالک بانک و وکیف بانک و بانک های مشارکت ما، برای دسترسی بهتر به این خودروها حمایت های لازم را انجام خواهند داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا