• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
6

افزایش ۱۵ هزار تنی تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 76824
  • 07 شهریور 1401 - 14:30
افزایش ۱۵ هزار تنی تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی
یاز اکو - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: امسال تولید گوشت مرغ در استان ۱۵ هزار تن افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ صمد زمان زاد قویدل افزود: افزایش ظرفیت جوجه ریزی به دلیل صدور مجوز توسعه و احداث واحد‌های مرغداری جدید در استان از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم با هدف تامین پروتئین مورد نیاز جامعه انسانی انجام یافته است.

وی با بیان اینکه از اول شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تا اول شهریور ماه سال جاری ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری گوشتی انجام شده است ادامه داد: این افزایش ۱۵ درصدی جوجه ریزی منجر به اشتغال ۱۰۰ نفر شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: با افزایش ظرفیت جوجه‌ریزی تولید گوشت سفید مرغ ۱۵ هزار تن به میزان تولید استان افزوده شده است.

ظرفیت جوجه ریزی مرغداری‌های استان ۳.۵ میلیون قطعه در ماه و تولید مرغ در حدود ۱۰۰ هزار تن در سال است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=76824

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});