به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از روزنامه ملیت ترکیه، پژوهشگران می گویند مصرف فندق می تواند تا حدود زیادی از بروز برخی بیماری های خطرناک جلوگیری کند.
پژوهشگران آلمانی در بررسی های خود دریافته اند مصرف یک مشت فندق فواید زیادی برای سلامت قلب و عروق دارد.
آنها می گویند کسانی که روز خود را به جای مصرف تخم مرغ با خوردن یک مشت فندق آغاز می کنند و با تکرار این کار آن را به یک عادت تبدیل می کنند ، ریسک ابتلای آنها به بیماری های قلبی و عروقی به میزان ۱۷ درصد ، خطر ابتلای آنها به دیابت ۱۸ درصد و خطر مرگ زودرس در آنها به ۱۵ درصد کاهش پیدا می کند.
البته با وجود چنین یافته هایی، به علت اینکه قیمت فندق بسیار بیشتر از تخم مرغ است همه نمی توانند از این ویژگی این آجیل بسیار لذیذ بهره مند شوند.