وزیر امور خارجه ترکیه: ترکیه خواهان صلح در منطقه و خواستار عادی سازی مذاکرات با سوریه است - یازاکو
اخباربین المللی

وزیر امور خارجه ترکیه: ترکیه خواهان صلح در منطقه و خواستار عادی سازی مذاکرات با سوریه است

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از حریت وی گفت: منطقه اکنون وارد فضایی شده است که به دنبال صلح و ثبات است.

فیدان با اشاره به اینکه رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه پیوسته درها را به روی گفت‌وگو، به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم، باز نگه داشته است، بر نیاز به کانال‌های گفت‌وگو با سوریه که از سال 2017 در قالب‌های مختلف آغاز شده است، تاکید کرد.

فیدان گفت: وضعیت کنونی در سوریه بسیار پیچیده است و حتی برای شروع بحث و رسیدگی جدی به این مسائل به زمان زیادی نیاز دارد.

وی افزود: ترکیه نه تنها به نیازهای خود بلکه استقلال سیاسی و تمامیت ارضی سوریه را نیز مد نظر دارد.

علاوه بر این، فیدان بر اهمیت توسعه مکانیزم گفت‌وگوی ملی در چارچوب اصول قطعنامه 2254 شورای امنیت سازمان ملل متحد و پیگیری راه‌حل مورد حمایت جامعه بین‌المللی تاکید کرد.

فیدان با رد ادعاهایی مبنی بر تغییر دیدگاه ترکیه در مورد مخالفان سوری، گفت که آنکارا موضع خود را تغییر نداده است.

فیدان تصریح کرد: ترکیه سال ها است که دوش به دوش مخالفان سوری علیه گروه های تروریستی می جنگد.

وی درباره میلیون‌ها سوری که در طول جنگ داخلی در ترکیه پناه گرفته‌اند، گفت: آنکارا هیچ‌کس را بر خلاف میل خود مجبور به ترک این کشور نخواهد کرد و افزود: ادعاهای تحریک‌آمیز در این زمینه هیچ اعتباری ندارد.

فیدان انتظارات خود را درباره نقش سازنده روسیه و ایران در روند عادی سازی با سوریه ابراز کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا