۲۰ کالای جدید به سبد محصولات صادراتی استان زنجان افزوده شد - یاز اکو
اخبارتجارت و بازرگانی

۲۰ کالای جدید به سبد محصولات صادراتی استان زنجان افزوده شد

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، مجید گلشنی اظهار کرد: مقاصد صادراتی استان در ۶ ماهه نخست سال‌جاری ۳۶ کشور بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۰ کشور به مقاصد صادراتی استان افزوده شده است.

وی افزود: در این مدت ۲۰ کالای جدید صادراتی نیز به سبد محصولات صادراتی استان افزوده شده است.

او با اشاره به میزان صادرات استان در این مدت، گفت: در نیمه نخست سال‌جاری ۵۳۳ هزار تن از محصولات تولیدی استان به ارزش ۳۱۳ میلیون دلار صادر شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یادآور شد: طبق هدف‌گذاری صورت گرفته در این مدت باید ۳۰۸ میلیون دلار صادرات از استان صورت می‌گرفت که شاهد تحقق آن در این مدت بوده‌ایم.

وی حجم تجارت خارجی استان در نیمه نخست سال را ۵۵۱ میلیون دلار دانست و یادآور شد: تراز تجاری استان در این مدت مثبت ۷۵ است.

گلشنی خاطرنشان کرد: میزان واردات قطعی استان در این مدت ۱۱۴ هزار تن به ارزش ۲۳۸ میلیون دلار و واردات موقت ۲۴۶ هزار تن به میزان ۸۱ میلیون دلار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا