خبر

شهریار؛ نامی فراتر از غزل، پیوندی ماندگار با جان و ایمان مردم

یازاکو-آیین بزرگداشت استاد محمدحسین بهجت(شهریار) ، همزمان با روز ملی شعر و ادب فارسی، با حضور سرکنسول‌های جمهوری آذربایجان و ترکیه، معاون وزیر، استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مسئولان استانی در تبریز برگزار شد.

به گزارش یازاکو ،در این مراسم، پایان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با گرامیداشت یاد و نام استاد شهریار اظهار کرد: امروز در تبریز، این کانون فیروزه‌ای ادب و عرفان، باید شهریار شیرین‌سخن را گرامی بداریم؛ شخصیتی که برای ما تنها یک غزل‌سرای چیره‌دست نیست، بلکه نماد عینی جان و ایمان است.

وی افزود: شهریار از جایگاهی ویژه در فرهنگ و ادب ایران برخوردار است و شعر او پیوندی عمیق با هویت، فرهنگ، ایمان و عواطف مردم این سرزمین دارد.

روز ملی شعر و ادب فارسی، فرصتی برای پاسداشت جایگاه شعر و ادب فارسی و گرامیداشت نام و میراث ادبی استاد محمدحسین بهجت(شهریار)  است؛ شاعری که آثارش در گستره ایران و فراتر از مرزهای کشور، جایگاهی ماندگار یافته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا