به گزارش یازاکو، این نمایشگاه ها از امروز (دوشنبه) تا ۲۶ اسفند در سالن های پروین اعتصامی، شهریار و آذربایجان با حضور تولیدکنندگان و عرضه کنندگان اقلام و کالاهای نوروزی برای بازدید علاقه مندان دایر شده است.
در این نمایشگاه ها فعالان اقتصادی از استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، خراسان رضوی، اردبیل، زنجان، قم، همدان، کرمان و گیلان شرکت کرده اند.
انواع پوشاک، مواد غذایی، محصولات لبنی، دستگاه های تصفیه آب، کیف و کفش، مواد شوینده، لوازم بهداشتی آرایشی، صنایع دستی، صنایع مسی، برنجی و برنزی، انواع سوغات و هدایا، آجیل، محصولات فرهنگی، زیورآلات، تابلو فرش، اسباب بازی و لوازم خانگی در این نمایشگاه ها عرضه می شود.
علاقه مندان برای بازدید و خرید از این نمایشگاه ها می توانند از ساعت ۱۶ تا ۲۲ به محل دایمی نمایشگاه بین المللی تبریز مراجعه کنند.
سالانه ده ها نمایشگاه بین المللی و تخصصی در محل دایمی نمایشگاه بین المللی تبریز با حدود ۵۱ هزار مترمربع فضای سرپوشیده برای متخصصان و علاقه مندان برگزار می شود.