اخبارخبرشهر

تکمیل پایه های پل شهید حیدری اتوبان ولایت

به گزارش یازاکو، حسین غفاری افزود: دراین پروژه تاکنون بخش عمده عملیات اجرای شمع به سرانجام رسیده و از مجموع ۱۲۴ شمع مورد نیاز، تنها حدود ۳۰ عدد باقی مانده است و پس از تکمیل این مرحله و اجرای پایه‌ها، عملیات عرشه‌گذاری بلافاصله آغاز خواهد شد.
وی در خصوص سومین تقاطع غیرهم سطح درحال احداث دراین مسیر گفت: پل شهید حیدری که یکی از مهم‌ترین طرح‌های عمرانی این محور محسوب می‌شود، دارای طولی در حدود ۲۳۰ متر، ۹ دهانه و ۱۰ پایه و کوله است.
مدیر پروژه ولایت شهرداری منطقه پنج تبریز تصریح کرد: همزمان با تکمیل پایه و کوله های پل شهید حیدری عملیات خاکی و زیرسازی نیز درحل انجام است تا پروژه به سرعت تکمیل و به بهره بردرای برسد.
غفاری تاکید کرد: پل شهید حیدری دراتوبان ولایت با هدف تسهیل دسترسی‌های شهری و کاهش بار ترافیکی در ورودی شرق تبریز و اتصال جاده اهر به اتوبان پاسداران و همچنین شهرکهای همجواردرحال احداث است.
وی یادآورشد: با اجرای این پروژه، مسیر کوی ولیعصر به سمت شهرک مرزداران و انتهای کوی مصلی برای شهروندان گشوده خواهد شد.
مدیر پروژه ولایت شهرداری منطقه پنج تبریز ادامه داد: اتوبان ولایت از بلوار استاندارد در کوی ولیعصرآغاز می‌شود و به تقاطع جاده اهر منتهی خواهد شد.
گفتنی است شهرداری منطقه پنج تبریز با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و پانصد میلیارد تومان تا این لحظه به پروژه هزینه شده لست. ۳۰ میلیارد تومان نسبت به جابه‌جایی ۴ دکل فشار قوی اقدام کرده تا امکان اجرای فونداسیون‌های مورد نیاز فراهم شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا