• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Thursday - 18 December - 2025
11

ایرانی‌ها همچنان در صدر خریداران خارجی خانه در ترکیه قرار دارند

  • کد خبر : 33500
  • 22 مهر 1400 - 8:00
ایرانی‌ها همچنان در صدر خریداران خارجی خانه در ترکیه قرار دارند
یاز اکو_شهروندان ایرانی در ماه سپتامبر گذشته باز هم بیشترین سهم از خرید منزل مسکونی در ترکیه را در میان اتباع خارجی به خود اختصاص دادند.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از خبرگزاری آناتولی بر اساس امار منتشر شده از سوی سازمان آمار ترکیه شهروندان ایرانی در سپتامبر گذشته نیز بیشترین سهم از خرید منزل مسکونی در ترکیه را در میان اتباع خارجی به خود اختصاص دادند.
براین اساس شهروندان ایرانی در ماه سپتامبر 2021 میلادی در مجموع 1323واحد خانه مسکونی در ترکیه خریداری کرده اند. اتباع عراق با خرید 990 خانه و شهروندان روسیه نیز با خرید 540 باب خانه در رده های دوم و سوم این فهرست قرار گرفته اند.
از سوی دیگر طی ماه سپتامبر شهروندان خارجی 4.5 درصد از کل بازار مسکن ترکیه را به خود اختصاص داده اند.
فروش خانه به شهروندان کشورهای دیگر نیز در 9 ماهه نخست سالجاری با رشد 43.2 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 37 هزار و 479 باب خانه رسیده است.
براین اساس طی ماه سپتامبر سالجاری 147 هزار و 143 باب خانه در ترکیه به فروش رسیده است. این میزان شاهد رشد 25.8 درصدی نسبت به ماه آگوست بوده است.
با این حال فروش منزل مسکونی در ترکیه از اول ژانویه تا آخر سپتامبر 2021 با کاهش 18.3 درصدی نسبت به مدت مشابه سال 2020 روبرو بوده است. در 9 ماهه نخست سالجاری در مجموع 949 هزار و 138 باب خانه در ترکیه خرید و فروش شده است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=33500

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.