کوچه کرباسی کف‌سازی می‌شود - یازاکو
اخبارشهرمیراث و گردشگری

کوچه کرباسی کف‌سازی می‌شود

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از شهریار، یعقوب هوشیار در حاشیه مراسم پاسداشت ۱۴ تیر روز قلم در محل موزه مطبوعات در گفتگو با خبرنگار شهریار با اعلام این خبر گفت: بنا به درخواست اصحاب رسانه و قلم، کوچه‌ کرباسی که خانه تاریخی کلکته‌چی، موزه صدا و موزه مطبوعات در آن واقع شده است، کف‌سازی و بهسازی می‌شود.

وی ادامه داد: این اقدام در راستای ارج نهادن به اهالی رسانه و مطبوعات و همچنین بهسازی و نگهداشت کوچه‌های تاریخی انجام می‌شود.

شهردار تبریز عنوان کرد: با توجه به قرارگیری خانه تاریخی کلکته‌چی، موزه مطبوعات و موزه صدا در کوچه کرباسی، کف‌سازی و بهسازی این کوچه در ردیف برنامه‌های شهرداری تبریز قرار می‌گیرد.

شهرداری تبریز کف‌سازی چند کوچه تاریخی در مناطق مختلف را در دست اجرا دارد که به‌زودی قابل بهره‌برداری خواهد بود. همچنین چند پیاده‌راه نیز در مناطق مختلف تبریز به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا