سبد صادرات چاقوی زنجان؛ پر از خالی - یازاکو
اخبارتجارت و بازرگانی

سبد صادرات چاقوی زنجان؛ پر از خالی

به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از ایسنا، زین العابدین گنج‌خانلو با اشاره به عملکرد یازده ماهه این اداره کل در استان، اظهار کرد: در یازده ماهه امسال بیش از ۴۹۶ میلیون دلار واردات از محل گمرک استان زنجان ثبت شده که بیشترین کالاهای وارده شامل خمیر چوب، ماشین آلات خط تولید و تجهیزات، پودر جاذب، ورق هسته و ماده خاک معدنی است.

مدیرکل گمرک استان زنجان، در ادامه گفت: صادرات ثبت شده از محل گمرک استان زنجان قریب به ۲۱۳ هزار تن کالا به ارزش حدود ۴۲۹ میلیون دلار بوده که بیشترین کالاهای صادراتی شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، انواع مقاطع فلزی، مفتول سیمی و فیلم پلی پروپیلن است.

وی با اشاره به اینکه امسال صادرات چاقو به صورت ثبت بازرگانی در استان انجام نشده است، افزود: هم‌اکنون صادرات قمه، شمشیر و چاقو از گمرک آزاد بوده و همه صادرکنندگان می‌توانند بر اساس بازاریابی که خود انجام می‌دهند، محصولات خود را به مجوز اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، به بازار مقصد صادر کنند، به‌طوریکه صادرکنندگان می‌توانند کالای خود را از طریق پنجره واحد جامع گمرکی اظهار و صادر کنند.

مدیرکل گمرک استان زنجان یادآور شد: صادرکنندگان می‌توانند کالای خود را از طریق گمرک استان اظهار کنند و فرآیند و تشریفات صادرات را توسط گمرک زنجان انجام دهند؛ چراکه این امر سبب می‌شود سرعت در امور صادراتی کالاها افزایش یافته و پس از آن این کالاها در مرز، فقط به‌صورت اجمالی کنترل می‌شود که امری معمول است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا