آموزش و بهداشتاخبارشهر

تخصیص اعتبار برای ساخت دو مدرسه در شهر جدید سهند

به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از ایسنا، مسعود سعادتی در جلسه مشترک آموزش و پرورش و اوقاف و امور خیریه که با هدف بررسی وضعیت املاک اوقافی آموزش و پرورش اسکو برگزار شد، گفت: با توجه به لزوم افزایش سرانه آموزشی در شهر جدید سهند، اعتبار لازم برای احداث دو باب مدرسه ۱۲ کلاسه در این منطقه از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان در شورای برنامه‌ریزی، تصویب شده است.

وی با اشاره به وجود ۵۵۰ پروژه مدرسه‌سازی نیمه تمام، گفت: ۱۵۰ مورد از این تعداد تکمیل شده است و بخش قابل توجهی نیز تا پایان دولت و با تخصیص اعتبارات در نظر گرفته شده، تکمیل خواهد شد.

سعادتی، افزایش سرانه فضاهای آموزشی را یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم عنوان کرد و از همت جدی دولت برای استانداردسازی سرانه فضاهای آموزشی و ارتقا کیفیت و عدالت آموزش به دنبال آن، خبر داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا