به گزارش پایگاه خبری یازاکو، حسین عبداللهی کارگردان تبریزی در آئین زنگ افتتاح نمایش “دوزخ” به کارگردانی عاطفه فرشباف با تاکید بر اینکه تئاتر بدون مخاطب الکن است، گفت: حضور تک تک مخاطبان و تماشاگران تئاتر در سالن تئاتر باعث دلگرمی و تشویق هنرمندان تئاتر است.
وی افزود: با روی صحنه بردن هر اثر تلاش داریم لحظاتی شما را از زندگی و ذغذغه های روزمره جدا کنیم و در نهایت تلنگری به مخاطب بزنیم تا کمی به مسایل زندگی و روابط انسانی بیشتر دقت کند.
عبداللهی نمایشنامه دوزخ را یکی از فلسفی ترین و سخت ترین آثار ژان پل سارتر، فیلسوف، نمایشنامه نویس و رمان نویس فرانسوی دانست و گفت: یک انتخاب و یک نمایشنامه خوب نیمی از مسیر را برای ما هموار می کند، بر این اساس معتقدم این اثر یک اجرای خوب خواهد بود زیرا تا نصف مسیر درست طی شده و یک متن خوب انتخاب شده است.
این مدرس تئاتر تبریزی خاطرنشان کرد: نمایشهای زیادی در شهر اجرا می شود اما متاسفانه در بیشتر موارد به دغدغه های مخاطب چندان فکر نمی شود و اغلب آثار دلبخواهی و سلیقه ای انتخاب و اجرا می شوند.
حسین عبدالهی یادآور شد: کارگردان نمایش دوزخ جزو فعالان این عرصه است که در گذشته هم کارهای خوبی از این گروه دیده ایم.
کارگردان پیشکسوت تئاتر تاکید کرد: این متن جزو متون و انتخابهای فکر شده است و مخاطب را وا می دارد به چیزهایی فراتر از مسائل پیش پا افتاده روزمره فکر کرده و به مساله مرگ نگاهی متفاوت داشته باشید، زیرا سارتر یک فیلسوف اگزیستانسیالیست هست و مساله وجود در این نمایش بسیار مهم بوده و مخاطب را درگیر می کند.