آموزش و بهداشتاخبار

امضای تفاهم نامه پردیس کانون پرورش کودکان و نوجوانان در مراغه

با امضای تفاهم نامه سه جانبه همکاری بین شهرداری و فرمانداری مراغه و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان شرقی، این کهن شهر صاحب پردیس کانون با هدف توسعه و ترویج زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی می شود.

به گزارش یازاکو به نقل از ایرنا، بر اساس این تفاهم نامه قطعه زمینی مناسب از سوی شهرداری مراغه به صورت رایگان برای احداث این مجموعه فرهنگی، هنری و آموزشی در اختیار اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌شرقی قرار گرفت تا عملیات اجرایی یکی از مهم‌ترین پروژه‌های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان استان و شهرستان مراغه آغاز شود.

پردیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مراغه با هدف توسعه زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و آموزشی، ایجاد فضاهای خلاق، کارگاه‌های آموزشی، مراکز هنری و محیط‌های مناسب برای شکوفایی استعدادهای کودکان، نوجوانان و دانش‌آموزان احداث خواهد شد.

این پردیس، دومین مجموعه از این نوع در کشور بوده و در مدت ۲ سال ساخته خواهد شد که با بهره‌برداری از آن زمینه دسترسی نسل جدید و آینده به امکانات نوین فرهنگی، آموزشی و هنری در منطقه جنوب آذربایجان‌شرقی فراهم می‌ شود.

فرماندار مراغه اجرای این طرح را گامی مؤثر در راستای تحقق عدالت فرهنگی، تقویت زیرساخت‌های آموزشی و هنری و ارتقای فعالیت‌های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان برشمرد و بر همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی شهرستان برای تسریع در اجرای این پروژه مهم و تاثیرگذار تأکید کرد.

علی امیری راد اظهار کرد:‌احداث پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مراغه، علاوه بر ایجاد فضایی استاندارد برای آموزش و پرورش استعدادهای نسل آینده، نقش مهمی در افزایش نشاط اجتماعی، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و تقویت سرمایه انسانی شهرستان خواهد داشت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان شرقی نیز با تشریح محورهای فعالیت های این مجموعه، بر لزوم گسترش مراکز فرهنگی در سطح شهرستان ها برای تحقق «عدالت فرهنگی» تأکید کرد.

زینب علمدار توسعه زیرساخت‌های فرهنگی را لازمه توسعه متوازن دانست و ادامه داد: در این راستا گسترش مراکز فرهنگی کانون نیازمند همکاری و تعامل سازنده دستگاه‌های اجرایی است و بر این باوریم که عدالت فرهنگی در تمامی نقاط استان باید رعایت شود تا دسترسی کودکان و نوجوانان به خدمات فرهنگی، فارغ از منطقه سکونت به‌ طور یکسان فراهم شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا