آموزش و بهداشت

اجرای ۸۱ پروژه آموزشی در آذربایجان‌شرقی طی یک سال گذشته

یازاکو-مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی از اجرای ۸۱ پروژه آموزشی در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: این پروژه‌ها شامل احداث ۳۹۰ کلاس درس با زیربنای مجموع ۴۶۱ هزار مترمربع بوده است.

به گزارش یازاکو، فرهاد فرهودی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این پروژه‌ها با مشارکت خیرین و در چارچوب نهضت توسعه عدالت آموزشی در نقاط مختلف استان اجرا شده و برای آنها حدود یک‌هزار و یک میلیارد تومان اعتبار دولتی اختصاص یافته است.

وی افزود: خیرین مدرسه‌ساز نیز حدود ۹۰۰ میلیارد تومان در اجرای این پروژه‌ها مشارکت داشته‌اند که نشان‌دهنده نقش پررنگ مشارکت‌های مردمی در توسعه فضاهای آموزشی استان است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی ادامه داد: امسال ۲۹۷ پروژه آموزشی شامل ۳۳۸ کلاس درس در دستور کار قرار گرفته که از این تعداد، ۲۰۹ پروژه به پایان رسیده و ۸۶ پروژه نیز در حال اجراست و تلاش می‌شود بخش عمده این طرح‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

فرهودی با اشاره به تأثیر شرایط جنگی سال ۱۴۰۴ بر روند اجرای طرح‌های مدرسه‌سازی استان گفت: وقوع جنگ و شرایط ایجادشده در اسفند ۱۴۰۴ تأثیر قابل‌توجهی بر روند احداث، بازسازی و تکمیل پروژه‌های آموزشی استان نداشته است.

وی این موضوع را نشانه تبدیل شدن نهضت توسعه عدالت آموزشی به یک حرکت مردمی دانست و افزود: پروژه‌هایی که از پشتوانه و مشارکت مردم برخوردار هستند، حتی در شرایط دشوار نیز کمتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

ساماندهی مدارس سنگی در اولویت نوسازی

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان‌شرقی با اشاره به وضعیت مدارس کانکسی استان گفت: مدارس کانکسی دارای بیش از ۱۰ دانش‌آموز ساماندهی شده‌اند و اکنون مدارس سنگی و غیرمستحکم در اولویت اجرای طرح‌های ساماندهی قرار دارند.

فرهودی تعداد مدارس سنگی و غیرمستحکم استان را ۴۵ مدرسه اعلام کرد و گفت: تعدادی از این مدارس ساماندهی شده‌اند و امیدواریم سایر مدارس نیز تا پایان سال تعیین تکلیف و ساماندهی شوند.

رکوردشکنی مشارکت خیرین مدرسه‌ساز

وی با اشاره به نقش خیرین در توسعه فضاهای آموزشی استان اظهار کرد: میزان تعهد خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به رکورد جدیدی رسید و این مشارکت کمک قابل‌توجهی به دولت در اجرای پروژه‌های آموزشی کرد.

فرهودی ابراز امیدواری کرد امسال نیز میزان تحقق تعهدات خیرین از ۵۰ درصد فراتر رود و روند مشارکت‌های مردمی در مدرسه‌سازی تداوم داشته باشد.

چهار پروژه آموزشی و ورزشی مدارس استثنایی در حال اجراست

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی همچنین از توجه ویژه به توسعه فضاهای آموزشی و ورزشی مدارس استثنایی خبر داد و گفت: عملیات اجرایی چهار پروژه آموزشی و ورزشی در این حوزه آغاز شده است.

وی افزود: ۲ پروژه از این طرح‌ها تا مهرماه جاری تحویل می‌شود، یک پروژه تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و پروژه چهارم نیز برای مهر سال آینده آماده خواهد شد.

توزیع ۲۱۰ میلیارد تومان تجهیزات میان مدارس استان

فرهودی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تأمین تجهیزات مدارس استان گفت: طی یک سال گذشته ۲۱۰ میلیارد تومان تجهیزات میان مدارس توزیع شده که ۲۲ میلیارد تومان از این اعتبار به هنرستان‌ها اختصاص یافته است.

وی همچنین از اجرای سیستم‌های گرمایشی در ۲۳۲ مدرسه استان طی سال گذشته خبر داد.

آماده‌سازی بیش از سه هزار و ۵۰۰ کلاس برای سال تحصیلی جدید

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان‌شرقی با اشاره به اجرای طرح‌های شاداب‌سازی و بهسازی مدارس در تابستان گفت: از ابتدای فعالیت دولت فعلی، ۱۶ هزار و ۷۵۰ کلاس درس در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی شاداب‌سازی شده است.

فرهودی ادامه داد: در سال ۱۴۰۵ نیز سه هزار و ۵۵۲ کلاس درس در قالب این طرح بهسازی و شاداب‌سازی شده و برای آغاز سال تحصیلی آماده شده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا