تجارت و بازرگانیراه و ساختمان

پایانه مرزی نوردوز در مسیر تردد روزانه یکهزار کامیون ترانزیتی

مدیر پایانه مرزی نوردوز با تشریح جایگاه راهبردی این مرز در کریدور بین‌المللی شمال-جنوب، از برنامه‌ریزی هدفمند برای دستیابی به ظرفیت تردد روزانه بیش از یکهزار دستگاه کامیون ترانزیتی تا ۲ سال آینده خبر داد.

به گزارش یازاکو به نقل از ایرنا، محمد ابراهیم نوشیرانزاده» ,اظهار کرد: پایانه مرزی نوردوز به عنوان تنها مرز زمینی مشترک جمهوری اسلامی ایران با جمهوری ارمنستان، از موقعیت جغرافیایی و راهبردی ممتازی برخوردار است.

 

فیلم| پایانه مرزی نوردوز در مسیر تردد روزانه ۱۰۰۰ کامیون ترانزیتی
نوشیرانزاده: نوردوز شاهراه کلیدی اتصال خلیج‌فارس به اوراسیا و بنادر گرجستان است

 

وی اظهار کرد: این گذرگاه مرزی مهم، به عنوان دروازه اصلی اتصال کشورمان به بازارهای بزرگ کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا به شمار می‌رود.

مدیر پایانه مرزی نوردوز افزود: این پایانه به عنوان حلقه پیوند مسیر ترانزیتی خلیج‌فارس و بندرعباس به بنادر استراتژیک «پوتی» و «باتومی» در کشور گرجستان واقع در حوزه دریای سیاه عمل می‌کند.

محمد ابراهیم نوشیرانزاده تأکید کرد: قرارگیری نوردوز در این مسیر، آن را به یکی از شاخه‌های کلیدی و تعیین‌کننده در کریدور بین‌المللی شمال-جنوب تبدیل کرده است.

وی در خصوص برنامه‌های افزایش ظرفیت ترانزیتی گفت: با توجه به اهمیت توسعه مراودات تجاری، هدف‌گذاری دقیقی صورت گرفته تا ظرفیت تردد این پایانه ظرف دو سال آینده به بیش از یک‌هزار دستگاه کامیون در روز ارتقا یابد.

مدیر پایانه مرزی نوردوز با اشاره به برنامه‌های توسعه زیرساختی بیان کرد: پیگیری و اجرای دقیق «طرح جامع پایانه مرزی نوردوز» در صدر اولویت‌های عمرانی و مدیریتی این مرز قرار دارد.

نوشیرانزاده ادامه داد: هدف بنیادین از اجرای این طرح جامع، تسهیل و روان‌سازی عملیات هندلینگ، بارسپاری و امور حمل‌ونقل بین‌المللی کالا است.

وی خاطرنشان کرد: با پیشبرد این طرح، فرآیندهای تجاری سرعت یافته و مدت‌زمان توقف ناوگان باری در پشت مرز به کمترین حد ممکن خواهد رسید.

مدیر پایانه مرزی نوردوز یادآور شد: توسعه این زیرساخت‌ها نقشی مستقیم در ارتقای توان لجستیکی کشور و افزایش رضایت‌مندی رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل ایفا می‌کند.

آغاز تردد مسافران ارمنستان و جهش ظرفیت به ۲۵۰۰ مسافر

نوشیرانزاده در بخش دیگری از این گفت‌وگو به تشریح وضعیت تردد مسافری پرداخت و گفت: در حال حاضر روزانه به طور میانگین یک‌هزار مسافر ایرانی از پایانه مرزی نوردوز تردد می‌کنند.

وی افزود: پس از تکمیل زیرساخت‌ها، به‌روزرسانی سیستم‌ها و تجهیز کامل گیت‌های گذرنامه، تردد مسافران ارمنی نیز از شنبه آینده به صورت رسمی آغاز خواهد شد.

مدیر پایانه مرزی نوردوز اظهار کرد: با از سرگیری تردد اتباع کشور ارمنستان، ظرفیت تردد این پایانه تا ۲ هزار و ۵۰۰ مسافر در روز پیش‌بینی می‌شود.

نوشیرانزاده تأکید کرد: تمام تمهیدات لازم برای میزبانی شایسته، تسهیل تردد روان و ارائه خدمات استاندارد به مسافران و گردشگران در این پایانه مرزی اتخاذ شده است.

پایانه نوردوز در ۶۵ کیلومتری شهر جلفا و در حاشیه رودخانه ارس تنها مرز مشترک ایران با کشور ارمنستان است و دروازه ورود ایران به بازار اوراسیا محسوب می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا