بهره برداری از پروژه ۲۰ ساله سد قیزقلعه سی تا آخر شهریور - یاز اکو
اخبارانرژی

بهره برداری از پروژه ۲۰ ساله سد قیزقلعه سی تا آخر شهریور

یوسف غفارزاده در جشن غدیر این شرکت با بیان اینکه هر کس در جامعه وظیفه‌ای داشته و وظیفه این شرکت تامین آب مورد نیاز استان است، گفت: آب منطقه‌ای استان افتخار سقایی را بر عهده داشته که وظیفه خطیری است و هر کس در بخش‌های مختلف این شرکت تاثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه همکاران شرکت، مسئولیت پذیری ویژه‌ای در حوزه آب دارند، گفت: همین مهم باعث شده تا شرکت آب منطقه‌ای به عنوان سازمانی پیشرو و موفق معرفی شود.

غفارزاده ادامه داد: با تلاش شبانه روزی همکاران برای تامین آب، خوشبختانه چالش‌ها به موقع شناسایی و رفع می‌شوند.

وی با اشاره به افتتاح پروژه‌ انتقال آب میانه توسط رئیس جمهور و تمجید وی از تلاش شبانه روزی و چند شیفته همکاران برای اجرای این پروژه، افزود: همکاران صنعت آب به استان و مردم خود تعصب داشته و خدمت به این مردم را وظیفه خود می‌دانند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی با اشاره به اتمام ۱۶ پروژه آبی استان طی ماه‌های اخیر، اشتغالزایی، توسعه استان، تامین آب شرب و بهبود کیفیت آب مصرفی مردم را از جمله تاثیرات اجرای این پروژه‌ها عنوان کرد.

وی با اشاره به ابتکار استان در حوزه مشارکت با حضور بخش خصوصی جهت تکمیل شبکه‌های پایاب استان، افزود: وزارت نیرو این تجربه موفق را به عنوان یک طرح ملی برای توسعه به تمامی سطح کشور عنوان کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا