• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
5

خطر فرو نشست دشت اردبیل را تهدید می‌کند

  • کد خبر : 41283
  • 17 آذر 1400 - 14:30
خطر فرو نشست دشت اردبیل را تهدید می‌کند
یاز اکو - مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: هم اکنون خطر فرونشست دشت اردبیل را تهدید می‌کند و ضروری است با اجرای طرح‌های کوتاه مدت و مدیریت منابع آب با پشتوانه علمی در به تعادل رساندن مصرف تلاش شود.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، علی حیدری اناری روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی با شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه آب و خشکسالی افزود: به منظور مدیریت بهینه مصرف آب از ظرفیت بالای مراکز علمی و دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان استفاده خواهیم کرد.

وی بزرگترین چالش و مشکل حال حاضر در حوزه منابع آب استان را وضعیت نامناسب آبخوان دشت اردبیل عنوان کرد و گفت: در حال حاضر این دشت با ۷۸۰ میلیون مترمکعب کسری آب مواجه است. با برداشت‌های اضافی همه ساله ۱۶ میلیون مترمکعب به این رقم افزوده می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با تاکید بر نقش مردم در حل مسائل اجتماعی و فرهنگی و چالش‌های موجود در جامعه اظهار کرد: اعتقاد داریم با بیان دغدغه‌های موجود در بخش آب به مردم و در میان گذاشتن این چالش‌ها با آنها، بخش بزرگی از این موانع به فرصت تبدیل خواهد شد.

حیدری اُناری با اشاره به ظرفیت بالای استارت آپ‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و مراکز علمی و دانشگاهی افزود: شرکت آب منطقه‌ای اردبیل آمادگی خود را برای استفاده از این ظرفیت بالا به منظور مدیریت مصرف آب در بخش های مختلف اعلام می نماید.

وی مشارکت مردم در صرفه‌جویی آب را یادآور شد و گفت: مردم همیشه پای کار هستند و با اطلاع از وضعیت موجود منابع آبی مشارکت خوبی در صرفه جویی آب خواهند داشت.

مستندسازی تجربیات موفق بهره‌برداری از شبکه آبیاری مغان

حیدری اُناری با تاکید بر راهبرد سه گانه کنترل مصرف، مدیریت و فرهنگ‌سازی و اقدامات کیفی در بخش آب ادامه داد: با آسیب‌شناسی و ورود جدی مراکز علمی به مباحث آب بدنبال چرخه صحیح مصرف آب خواهیم بود.

وی اطلاع رسانی و برقراری ارتباط صمیمی با مردم را ضروری دانست و گفت: مشارکت دانشگاهها در مستندسازی تجربیات موفق بهره‌برداری از شبکه آبیاری مغان می‌تواند در بهبود مدیریت سایر شبکه های استان موثر واقع شود.

در این نشست نمایندگان کسب و کارهای نوین، شرکت های دانش بنیان و نمایندگان مراکز دانشگاهی نظرات خود را در برای برون رفت از بحران آب و همکاری با بخش آب ارایه کردند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=41283

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});