دست‌های پشت پرده قاچاق طلا در ورزقان/ قانون حمایت از کارکنان ناجا باید اصلاح شود - یازاکو
اخبارصنعت و معدن

دست‌های پشت پرده قاچاق طلا در ورزقان/ قانون حمایت از کارکنان ناجا باید اصلاح شود

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، حجت الاسلام والمسلمین پورمحمد در خطبه های نماز جمعه این هفته با بیان اینکه مردم متدین روستای اندریان، قاچاقچی نیست، افزود: مردم روستای اندریان ۲۷ شهید و ده ها طلبه تقدیم این انقلاب کرده‌اند و برخی اشخاص سازمان یافته و پشت پرده به نام مردم اندریان چپاولگری می‌کنند، آن امنیتی که ریگی تروریست را از آسمان به زمین می‌کشد، چطور نمی‌تواند از قاچاق سنگ طلا از معدن اندریان جلوگیری کند؟!

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید نابسامانی های اقتصادی دهه ۹۰ جبران و رسیدگی شود، گفت: رهبرمعظم انقلاب در دیدار اخیر خود با صنعتگران با یادآوری سخنان همه صاحبنظران داخلی و خارجی درباره ظرفیت‌های فراوان و امکانات گسترده ایران گفتند: اگر مدیران کارآمد، پرتلاش و دلسوز از این ظرفیت‌ها استفاده صحیح کنند، یقیناً وضع چندین برابر متفاوت خواهد شد.

امام جمعه ورزقان، همچنین ضمن تسلیت شهادت مامور انتظامی، از قوانین پر پیچ و خم استفاده پلیس از سلاح انتقاد کرد و گفت: از مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه انتظار داریم قوانین استفاده سلاح را برای نیروهای پلیس اصلاح کنند تا دیگر شاهد این گونه حوادث تلخ نباشیم.

وی در ادامه به کمبودهای گسترده در زیرساخت‌های شهرستان ورزقان اشاره کرد و گفت: حق و حقوق مردم شهرستان در خدمات اجتماعی از سوی معادن منطقه خصوصا معدن مس سونگون پرداخت نشده است، متاسفانه در ورزقان کمبودهای زیادی از جمله در بخش بهداشت و درمان و جاده وجود داشته و نبود آب شرب، تصفیه خانه آب، پارک، استخر، فاضلاب شهری و… که مردم مظلوم شهرستان را سال‌هاست زجر می‌دهد.

حجت‌الاسلام پورمحمد به استقلال مس سونگون ورزقان نیز پرداخت و گفت: قبل از استقلال مس سونگون، باید جایگاه شهرستان با شفافیت کامل مشخص شود تا بیش از این حق و حقوق مردم مظلوم منطقه پایمال نشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا