اخبارشهر

نفرات برتر دومین جشنواره کالاهای فرهنگی آذربایجان‌شرقی معرفی شدند

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، سیدقاسم ناظمی در این آیین با اشاره به اهمیت تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر اظهار داشت: حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر به گواه آثاری که در موزه‌های جهانی هست و علیرغم اینکه سابقه دیرینه‌ای در کشور ما داشته متاسفانه در برهه‌ای آن طور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفته است و اگرچه در دوران گذشته هنرمندان ما تولید کننده آثار فرهنگی و هنری بی نظیری بودند اما بعدها توجه کمتر به این حوزه موجب شد به سرعت در احاطه محصولات فرهنگی کشورهای دیگر قرار بگیریم که اتفاقی خوشایندی نیست.

وی افزود: اما در سالهای اخیر در این حوزه اتفاقات خوبی رقم خورده است و برگزاری جشنواره فرهنگی فیروزه که هفتمین دوره آن در سطح کشوری و دومین دوره آن در استان برگزار شد یکی از این اتفاقات مبارک در حوزه تولید کالاهای فرهنگی محسوب می‌شود.

سیدقاسم ناظمی افزود: ترغیب فعالان این حوزه برای خلق آثار فرهنگی هنری و تعریف دقیق و فنی حوزه‌های مختلف اقتصاد فرهنگی و هنری، از اولویت‌های وزارت ارشاد بوده و برگزاری همین جشنواره از عوامل اصلی تحقق این امر است.

وی ادامه داد: استفاده از جوانان خلاق استان و تولید کالاهایی با فناوری روز دنیا به همراه ایجاد فضای رقابتی سالم می‌تواند راه را برای ورود دوباره به بازارهای جهانی فراهم کرده و با سرمایه‌های اندک، ارزش افزوده بالا و ارز آوری قابل توجهی داشته باشد.

براساس این گزارش و براساس رای هیات داوران دومین جشنواره کالاهای فرهنگی فیروزه از میان 302 اثر ارسال شده از سوی 70 هنرمند به دبیرخانه جشنواره، در بخش هدایای فرهنگی، جاوید ظفری، پریسا پوربابا و سیده شیوا حسینی، در بخش عروسک، ثنا حیدری، مریم حسن زاده و مریم علوی بیلانی، در بخش پیکسل، سیده مبینا فتاحی، احمد نیک منظر و طناز آذرپندار به عنوان نفرات برتر شناخته شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا