اخبارسیاسیشهرگفتگوویژه خبری

روح الله رشیدی در گفتگو با یازاکو: گزینه بنده غفاری است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری یازاکو، در روزهایی که شورای شش ماهه تبریز دو سرپرست و یک شهردار داشته است، بار دیگر بحث انتخاب شهردار داغ شده است. به همین مناسبت گفتگوی کوتاهی با روح الله رشیدی عضو مخالف استیضاح شهردار سابق داشتیم.
یاز اکو: به نظر می‌رسد در جلساتی که در راستای مشورت برای انتخاب شهردار برگزار می‌شود چهار عضو مخالف استیضاح شهردار قبل حضور ندارند.
رشیدی: جلسات دوستان و همکارانمان با ۹عضو برگزار می‌شود که به خاطر نزدیکی عقاید این اعضاء طبیعی است.
یاز اکو: گویا امروز نام سه گزینه (هوشیار-سلیمانی-غفاری) پررنگ تر شده است. رای شما به چه کسی خواهد بود؟
رشیدی: رای بنده به آقای اکبر غفاری خواهد بود و نام ایشان را بنده پیشنهاد داده‌ام. البته سایر کاندیداها هم مورد احترام بنده می‌باشند.
یاز اکو: آیا آقای غفاری بازنشسته نیستند؟
رشیدی: نه خیر ایشان در حال حاضر شاغل هستند. ایشان و دو کاندیدای دیگر از این بابت مشکلی ندارند.
یازاکو: آقای اکبر غفاری معمولا در پست‌های امنیتی حضور داشته‌‌اند تا پست‌های اجرایی. آیا با این اوصاف می‌توانند شهردار موفقی برای تبریز باشند؟
رشیدی: ما به یک مدیر نیازمندیم که توانمند باشد، شمولیت داشته باشد و بتوانند همه را در زیر یک چتر جمع کند. به نظر بنده آقای غفاری این توانایی را دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا