اخبارراه و ساختمان

استاندار: تصادفات رانندگی در آذربایجان‌شرقی ۳۰ درصد کاهش یافت

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، عابدین خرّم در جلسه ستاد خدمات سفر استان، با قدردانی از حضور میدانی دستگاه‌های اجرایی در این عرصه، گفت: گزارش کامل عملکرد دستگاه‌ها برای ثبت و ارائه به دستگاه‌های ملی و اقدامات رسانه‌ای آماده شود.

وی همچنین از کمیته‌های یازده‌گانه ستاد خدمات سفر استان تشکر کرد و گفت: یک گروه بزرگ و منسجم تلاش کردند تا دستاوردی جامع برای استان در حوزه خدمات سفر حاصل شود.

خرّم با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی تصادفات جاده‌ای با وجود افزایش ۳۰ درصدی سفرها در ایام تعطیلات نوروزی، ابراز امیدواری کرد اقدامات زیرساختی در سال جدید، شرایط بهتری را برای سفر مردم فراهم کند.

معاون عمرانی استاندار، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به عنوان دبیر و سایر اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر استان نیز در این جلسه گزارشی از فرآیند خدمات‌رسانی سفر به گردشگران، آمار اسکان و اقامت، میزان تردد، نرخ حوادث و تصادفات و خسارات و جراحات و فوتی‌ها ارایه کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا