اخباراقتصاد کلانفن آوری

تلاش‌هاي قابل تقدیر کارگروه آپفن در تجمیع یک درصد اعتبارات پژوهشي

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی، جهانبخش سلمانیان صبح امروز در دومین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فن‌آوري و نوآوري استان اظهار کرد: می خواهیم در مجموعه کارگروه، پویایی و تحول ایجاد کنیم.

وی افزود: کارگروه آپفن در استان از زمانی که شکل گرفته اقدامات ارزشمندی بویژه در تجمیع یک درصد اعتبارات پژوهشي و جهت دهی به آن انجام داده که می توانیم از آن در راستای اهداف کلان پژوهشي استان بهره بريم.

سلمانیان ابراز داشت: در این عرصه نباید متوقف شده و دچار سکون شویم؛ بلکه تاکید ما این است که در کنار روند سابق به خودارتقائی و خودترمیمی بپردازیم و کارکردها را نسبت به قبل بهبود و ارتقا بخشیم.

وی تصریح کرد: کارگروه آموزش، پژوهش، فن‌آوري و نوآوري استان به شعار تولید، دانش بنيان و اشتغال آفرین به معنای واقعی پایبند بوده و بر اساس همین آرمان پیش خواهد رفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان‌شرقی یادآور شد: خروجی تک تک مصوبات کارگروه آپفن به شورای برنامه‌ریزی می رود؛ بنابراین لازم است فرایند توضیحی و تحلیلی مناسبی برای این مصوبات داشته باشیم و نیازسنجی ها و جایگاه کاربستی و کارکردی آنها تعیین شود.

لزوم ارتباط بین مراكز تحقیقاتی و دانشگاهی با مراكز تولیدی و صنعتی

سلمانیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر لزوم هماهنگی و ایجاد ارتباط بین دستگاه‌ها و مراكز تحقیقاتی و دانشگاهی با مراكز تولیدی و صنعتی و بهره گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های تخصصی آنها برای توسعه و ارتقای کیفی تولیدات داخلی تاکید کرد.

این مسوول همچنین بررسي و ارائه پیشنهاد اولویت های پژوهش استان و جهت دادن و هدایت اعتبارات تحقیقاتی کلیه دستگاه‌های اجرایی به سمت آن را نیز ضروری برشمرد.

در این جلسه نقشه راه و سیاست های کلی کارگروه آموزش، پژوهش، فن‌آوري و نوآوري استان تبیین شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا