کریمی: اولویت اصلی ما رفع موانع حوزه‌ سرمایه‌گذاری گردشگری است - یازاکو
اخبارمیراث و گردشگری

کریمی: اولویت اصلی ما رفع موانع حوزه‌ سرمایه‌گذاری گردشگری است

کیومرث کریمی روز پنجشنبه ۱۲ مهرماه در نشست بررسی چالش‌ها و مشکلات حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری استان با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری در این منطقه گفت: رفع موانع و تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری از مهم‌ترین اولویت‌های پیشبرد و توسعه گردشگری استانی بوده و اجرای مطلوب این امر نیازمند هماهنگی هرچه بیشتر بین دستگاهی و ارائه تسهیلات و بسته‌های سرمایه‌گذاری مناسب برای سرمایه‌گذاران است.
معاون سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: در این جلسه، مشکلات موجود در پروژه‌های درحال اجرا به دقت بررسی شده و تصمیمات لازم برای پیگیری و تسریع در روند اجرایی این پروژه‌ها اتخاذ شد. هدف ما این است که سرمایه‌گذاران بتوانند بدون مواجهه با موانع اداری و مالی، پروژه‌های خود را تکمیل کنند.
او افزود: اولویت‌بندی طرح‌های سرمایه‌گذاری، به‌عنوان یکی از موضوعات محوری این نشست از اهمیت بسزایی برخوردار است که در این راستا، شایسته است تا با توجه به ظرفیت‌های کم‌نظیر موجود گردشگری در شمال استان، طرح‌های مؤثر و پربازده در اولویت قرار گیرند.
کریمی با اشاره به ضرورت مانع‌زدایی از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اظهار کرد: رفع موانع و ارائه تسهیلات مالی مناسب، به ویژه برای سرمایه‌گذارانی که در حوزه گردشگری فعالیت می‌کنند، از اهمیت بالایی برخوردار است که مقرر شد تا اقدامات لازم برای تسهیل شرایط فعالیت این سرمایه‌گذاران در دستور کار قرار گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا