• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Saturday - 26 April - 2025
6

محور تاریخی فرهنگی حیدر تکیه‌سی سنگفرش می‌شود

  • کد خبر : 112826
  • 07 مرداد 1402 - 13:15
محور تاریخی فرهنگی حیدر تکیه‌سی سنگفرش می‌شود
یاز اکو - شهردار منطقه ۱۰ تبریز از آغاز عملیات سنگفرش محور تاریخی و فرهنگی حیدر تکیه‌سی تا دو هفته دیگر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از شهریار، موسی زارعی اظهار کرد: عملیات اجرایی سنگفرش محور تاریخی و فرهنگی حیدر تکیه‌سی با ۲ هزار مترمربع مساحت تا دو هفته دیگر آغاز می‌شود.

وی افزود: اعتیار پیش‌بینی شده برای سنگفرش محور تاریخی و فرهنگی حیدر تکیه‌سی چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است و پیمانکار پروژه در حال تجهیز کارگاه آن است.

زارعی با اشاره به ضرورت ساماندهی تأسیسات شهری در آن محور خاطرنشان کرد: تأسیسات و انشعابات شهری موجود در این محور باید تا دو هفته دیگر بازبینی و در صورت وجود مشکل رفع شوند.

وی اضافه کرد: اصناف و کسبه محل باید طی دو هفته آتی نسبت به رفع و رجوع انشعابات و تأسیسات موجود اقدام کنند تا پیمانکار پروژه در زمان تعیین‌شده عملیات اجرایی آن را آغاز کند.

«حیدر تکیه سی» (تکیه حیدر)، نام یکی از گذرهای محله تاریخی «سرخاب» تبریز با قدمت ۶۰۰ ساله است. در تشریح وجه تسمیه «حیدر تکیه سی» نیز باید گفت نام این محل برگرفته از تکیه ای است که سلطان حیدر تونی از سلسله قلندریه خراسان ۶۰۰ سال در این‌ محل بنیان نهاد و فعالیت آن تا دوره رضاخان ادامه داشت و آن زمان به بلای تخریب گرفتار آمد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=112826

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});