برخورد قاطع با واحدهای آلاینده ادامه خواهد داشت - یاز اکو
محیط زیست

برخورد قاطع با واحدهای آلاینده ادامه خواهد داشت

به گزارش یازاکو به نقل از ایسنا، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، محمدحسین حسن‌زاده، در دومین همایش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست کشور، تأکید کرد: این اداره کل هیچ فرصتی به واحدهای آلاینده نخواهد داد و حفظ سلامت شهروندان و رعایت حقوق مردم برای آن‌ها اصل اساسی است.

حسن‌زاده با اشاره به ضرورت مشارکت مردم در حل مشکلات زیست‌محیطی، گفت: “امروز فرصتی است برای تبادل تجربیات و شنیدن نظرات دلسوزان، و باید با یکدیگر برای آینده‌ای بهتر و روشن‌تر همکاری کنیم.” او همچنین به چالش‌های جدی زیست‌محیطی استان اشاره کرد و افزود: “بحران دریاچه ارومیه، سوختن مازوت توسط صنایع در زمستان و ناترازی‌های انرژی از جمله تهدیدات اصلی زیست‌محیطی هستند.”

وی حذف معافیت نیروگاه‌های آذربایجان شرقی از مصرف مازوت را یکی از اقدامات فوری لازم دانست و خاطرنشان کرد: “آذربایجان شرقی با تاریخ فرهنگی و اجتماعی غنی خود، نقش مهمی در تنوع زیستی کشور دارد و شهر تبریز در سال ۲۰۲۵ به عنوان الگوی موفق پاکی و پایتخت محیط زیستی کشورهای آسیایی شناخته خواهد شد که افتخاری بزرگ برای ایران است.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا