اخبارخبرصنعت و معدن

دستگاه‌های حفاری نفت برای استقرار در دشت مغان بارگیری شد

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از تسنیم ، عباس جهانگیرزاده اظهار داشت: دستگاه‌های حفاری و اکتشاف نفت به سمت مغان بارگیری شده و در مسیر دشت زرخیز قرار گرفت  و ظرف چند روز آینده به مغان خواهند رسید.

وی خبر نوید بخش داده و گفت: دستگاه‌های حفاری با ماشین آلات مخصوص حمل تجهیزات سنگین صنعتی به سمت مغان در حرکت هستند و این بارکش‌ها طی چندین سرویس که بصورت گروهی بارگیری و حرکت می کنند این تجهیزات را به دشت مغان حمل خواهند کرد.

نماینده مردم پارس‌آباد، اصلاندوز و بیله‌سوار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دستگاه‌های پروژه عظیم حفاری نفت که بعد از استقرار و شروع عملیات، رونق اشتغال و موجبات آوازه و صنعتی شدن مغان را رقم خواهند زد مشتمل بر 100 سرویس تجهیزات بوده که توسط 12 دستگاه بارکش های مخصوص حمل تجهیزات سنگین و صنعتی به دشت مغان حمل می‌شود.

جهانگیرزاده تصریح کرد: مغان همچنان با قابلیت‌های بی‌شمار و نعمت‌های خدادادی و مردم مرزدار خود نقشی موثر در تولید و اقتصاد کشور رقم خواهد زد و بی شک تحولی عظیم در اشتغال و درآمد استان و منطقه رقم خواهد خورد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا