آموزش و بهداشتاخبارعمومی

ویروس کرونا امید به زندگی را در سراسر جهان 2 سال کاهش داد

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از تی آر تی خبر در بیانیه منتشر شده در وب سایت WHO،آمده است که بهبود و پیشرفت در میانگین امید به زندگی در سراسر جهان در طول اپیدمی COVID-19 معکوس بوده است.
در این بیانیه خاطرنشان شد که امید به زندگی به دلیل اپیدمی COVID-19 در سال 2019-2021 1.8 سال کاهش یافته و به طور متوسط ​​به 71.4 سال رسیده است.
تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خود در مورد این موضوع گفت: “اپیدمی کووید-19 افزایش 10 ساله امید به زندگی را تنها در 2 سال معکوس کرده است.

قاره آمریکا و آسیای جنوب شرقی بیشترین آسیب را از این بیماری همه گیر داشته اند

بر اساس گزارش “آمار بهداشت جهانی 2024” سازمان جهانی بهداشت، قاره آمریکا و کشورهای آسیای جنوب شرقی بیشترین آسیب را از همه گیری کووید-19 داشته اند. در این گزارش تاکید شده است که کووید-19 شایع ترین علت مرگ و میر در قاره آمریکا در سال های 2020 و 2021 بوده است.
از سوی دیگر، این گزارش حاکی از آن است که کشورهای غربی اقیانوس آرام در دو سال اول همه‌گیری کووید-19 کمترین آسیب را از این ویروس متحمل شدند.
امید به زندگی یک معیار آماری است که نشان می دهد یک فرد به طور متوسط ​​چقدر عمر می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا