اخبارتجارت و بازرگانی

ترخیص ۲۶ هزار تن کالای اساسی از گمرکات آذربایجان شرقی/ ۲۶۸میلیون دلار صادرات به ۶۰ کشور

ناظر گمرکات آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه صادرات و واردات انواع کالا با قدرت از جنگ تحمیلی سوم تاکنون ادامه دارد، اعلام کرد: در سال جدید ۲۵ هزار و ۶۰۸ تن کالای اساسی به ارزش ۴۷ میلیون و ۱۰۴ هزار دلار از گمرکات استان ترخیص شده است.

به گزارش یازاکو به نقل از ایرنا، علی اصغر عباس‌زاده روز چهارشنبه ، اظهار کرد: عمده کالاهای اساسی وارد شده از گمرکات آذربایجان شرقی شامل گوشت قرمز گرم و سرد، حبوبات، ماشین آلات، کالاهای اساسی، برنج، ذرت، روغن های خوراکی نیمه جامد، مایع و خام، لاستیک سنگین، کود شیمیایی، کنجاله سویا، دارو، انواع بذر، تجهیزات و ملزومات پزشکی و جو است.

وی همچنین با اشاره به اینکه در این مدت ۵۱۴ هزار و ۵۲۶ تن انواع کالا به ارزش ۲۶۸ میلیون و ۱۲۱ هزار دلار از گمرکات آذربایجان شرقی به ۶۰ کشور دنیا صادر شده است، اضافه کرد: عمده کشورهای هدف صادرات ترکیه، عراق، ارمنستان، افغانستان و پاکستان بوده است.

عباس زاده افزود: از ابتدای جنگ تحمیلی سوم ( از ۹ اسفند ۱۴۰۴ تاکنون) در مجموع ۶۳ هزار و ۸۷۳ تن کالا به ارزش ۱۶۹ میلیون و ۸۷۰ هزار دلار از طریق گمرکات آذربایجان شرقی به کشور وارد شده و بر این اساس مبادی واردات از ۳۵ کشور جهان در استان ثبت شده است.

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی دارای سه اداره کل گمرک در تبریز، سهلان و جلفا و سه واحد گمرکی در مراغه، خداآفرین و نوردوز و همچنین سه دفتر گمرکی در شهرک صنعتی شهید سلیمی تبریز و شهر بناب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا