اخبارصنعت و معدن

افتتاح ۲۰۵ پروژه صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی/ صنایع مادر نیاز به نوسازی دارد

به گزارش یازاکو، بهرام سرمست ، در آیین بهره برداری از ۲۰۵ پروژه صنعتی و معدنی و پروژه‌های عمرانی و زیربنایی شهرک های صنعتی استان در محل کارخانه سیلوان واقع در شهرک صنعتی آیت الله هاشمی رفسنجانیگفت: ۲۰۵ طرح صنعتی و معدنی استان با اعتبار ۱۴ همت ( ۱۴۰ هزار میلیارد ریال ) افتتاح می‌شود که شامل ۱۰۰ طرح ایجادی و ۱۰۵ طرح توسعه‌ای است.

وی با اشاره به احیای کارخانه لوازم خانگی سیلوان بعد از حریق گفت: مدیرعامل این کارخانه، از نظر کارآفرینی و خلق فرصت، آموزنده و الگویی برای سایر واحدهای صنعتی است.

وی با بیان این‌که همواره سعی کرده‌ام در کنار کارآفرینان و مردان عمل باشم و طرف بخش خصوصی هستم، گفت: سه شنبه‌های اقتصادی استان که کارگروه تسهیل را در کف کارخانه ها برگزار کرده و بازدیدهایی در این خصوص داریم اکنون در سطح کشوری بخشنامه شده و الگویی برای سایر استان‌ها شده است.

سرمست با بیان این‌که از نظر الگوهای کارآفرینی نمونه هستیم، افزود: منطقه صنعتی کجوار باید به عنوان الگو برای کشور مطرح شود.

وی تاکید کرد: صنایع مادر استان نیاز به نوسازی و بازسازی و طرح‌های تحول دارند که امیدوار هستیم وزارت صمت از نوسازی این صنایع حمایت کند تا شاهد نقش آفرینی و پیشتازی دوباره آذربایجان در صنعت کشور باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا