بین المللی

پسران ترامپ در پروژه استخراج عناصر کمیاب در قزاقستان سهم گرفته‌اند

یازاکو-شرکت سرمایه‌گذاری «دومیناری سکیوریتیز» که پسران دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در آن شریک هستند، مالک یک‌پنجم شرکت استخراج تنگستن در قزاقستان است.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو، روزنامه «نیویورک تایمز» این خبر را منتشر کرده است. سخن از شرکت «کاز ریسورسز» است که در نوامبر ۲۰۲۵ با شرکت «تاو-کن سامروک» قراردادی برای بهره‌برداری مشترک از معادن تنگستن در قزاقستان امضا کرد.
در جریان مذاکرات سرمایه‌گذاران شرکت «دومیناری سکیوریتیز» که اریک و دونالد ترامپ پسر در آن سهام‌دار هستند، ۲۰ درصد سهم از این پروژه قزاقستانی به دست آوردند.
روزنامه همچنین اشاره می‌کند که شرکت سرمایه‌گذاری «کنتور فیتزجرالد» به رهبری برندون و کایل لتنیک پسران هاوارد لتنیک وزیر بازرگانی آمریکا به یکی از سرمایه‌گذاران کمک کرده تا ۲۱۰ میلیون دلار برای سرمایه‌گذاری در این پروژه جمع‌آوری کند. بر اساس گزارش روزنامه «کنتور فیتزجرالد» می‌توانست از این خدمات میلیون‌ها دلار درآمد کسب کند.
پسران رئیس‌جمهور آمریکا و شرکایشان شش روز پیش از آنکه نمایندگان آمریکا و قزاقستان در واشنگتن قراردادی برای بهره‌برداری مشترک از معادن امضا کنند، یعنی در ششم نوامبر ۲۰۲۵ در این پروژه سرمایه‌گذاری کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا