• امروز : چهارشنبه - ۲۶ مرداد - ۱۴۰۱
  • برابر با : Wednesday - 17 August - 2022
9

افزایش ۳ برابری تولیدات کشتارگاه صنعتی تبریز

  • کد خبر : 24722
  • 10 مرداد 1400 - 13:37
افزایش ۳ برابری تولیدات کشتارگاه صنعتی تبریز
یاز اکو - شهردار تبریز از افزایش سه برابری تولیدات کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز و تأمین ۵۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز این کلانشهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، ایرج شهین‌باهر، اظهار کرد: در حال حاضر به طور میانگین روزانه ۱۶۰ تا ۲۰۰ راس گوساله و ۴۰۰ تا ۸۰۰ راس گوسفند در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز ذبح می شود که این میزان تولید نسبت به دوره قبل حدود سه برابر شده است.

وی افزود: به طور میانگین روزانه ۵/۵ تن گوشت گوساله و ۸/۸ تن گوشت گوسفند به بیش از ۷۰۰ قصابی در سطح شهر تبریز تحویل و فروش می شود.

وی تصریح کرد: ۵۰  درصد کل نیاز روزانه گوشت گرم قرمز کلانشهر تبریز از تولیدات کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز تامین می شود که این سازمان برای بهره وری بیشتر، چندین طرح تولیدی دیگر نیز در دست اجرا دارد.

شهردار تبریز اضافه کرد: توافقات لازم برای عقد قرارداد تبدیل شکمبه‌های گاوی و گوسفندی به نهاده های دامی بین شهرداری تبریز و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز انجام شده که بر اساس آن شهرداری تبریز تجهیزات لازم و دانشگاه آزاد اسلامی دانش فنی آن را تامین می کند.

کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز رکورددار ذبح روزانه دام در عید قربان

وی با اشاره به سامانه بررسی اصالت گوشت قرمز، اعلام کرد: سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز رکورددار ذبح روزانه دام در عید قربان در کشور است و در راستای کسب اطمینان از گوشت های عرضه شده در بازار، شهروندان می توانند از سامانه بررسی اصالت سریال گوشت شناسنامه‌دار استعلام لازم را انجام دهند که خدمتی نوین از سوی سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز است.

وی یادآور شد: با توجه به عملکرد سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز و اقدامات انجام گرفته در شناسنامه دار کردن گوشت استحصالی و بسته بندی بهداشتی و همچنین تلاش شبانه روزی کارکنان این سازمان خوشبختانه امروز گوشت تبریز به سبب بالا بودن کیفیت و بهداشت و نصب شناسنامه تبدیل به یک برند در کشورمان شده است.

شهین باهر با اشاره به خدمات ارائه شده در کشتارگاه صنعتی  شهرداری تبریز، عنوان کرد: تولید گوشت منجمد بسته بندی شده، عرضه مستقیم گوشت به بازار، نظارت بر ذبح حیوانات، تنظیم بازار و نظارت بر قیمت گوشت قرمز، ارائه خدمات ذبح در محل، برخورد با هر گونه تخلف در حوزه ذبح و عرضه گوشت قرمز، آموزش علمی قصابی و ارائه مدرک فنی و حرفه ای، همکاری با مراکز آموزش عالی و تولید نهاده های دامی دیگر اقدامات سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز است.

وی خاطرنشان کرد: . در دوره اخیر مدیریت شهری این سازمان برای اولین بار در کشور و در راستای تأمین امنیت غذایی شهروندان، اقدام به تولید گوشت قرمز سالم و شناسنامه دار با تعیین جنسیت دام و عرضه مستقیم آن از طریق فروشگاه های مرکزی و داخل شهر کرده است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=24722

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});