به گزارش پایگاه خبری یازاکو، امید علی جلالی گفت: شهرستان ورزقان دارای شرایط آب و هوایی و پوشش گیاهی مناسب است و به علت تنوع بالای گیاهان دارویی، عسل تولیدی در این شهرستان، ارزش غذایی بالایی داشته و از کیفیت مطلوب بر خوردار است.
وی گفت: از تعداد ۱۰۱ هزار و ۲۲۴ کندوی مدرن و ۱۰ هزار و ۲۳۲ کندوی سنتی، یک هزار و ۵۱۱ تن عسل تولید شده است که این میزان نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد افزایش تولید داشته و به مراکز مصرف صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان ادامه داد: اشتغالزایی پرورش زنبور عسل در شهرستان یک هزار و ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و تعداد یک هزار و ۷۳۰ نفر به صورت غیر مستقیم است که در فروش و تهیه لوازم زنبورداری مشغول هستند.
جلالی اضافه کرد: در شهرستان ورزقان صنایع بسته بندی عسل و تولیدات جنبی آن وجود ندارد و تولید شهرستان به صورت فلهای و یا به صورت بستهبندی نامتعارف به فروش میرسد، ولی امید است در آینده نزدیک با تکمیل کارگاه بستهبندی شهرستان که مجوزهای لازم را اخذ کرده است شاهد فروش به صورت فلهای نباشیم و بدین طریق ارزش افزوده محصول تولیدی نیز افزایش یابد.