دکتر نادر زهتاب فرد نامی که در دانشگاه علوم پزشکی و دانشکده دندان پزشکی ماندگار شد
یازاکو- جمعی از مردم و شخصیت های علمی،دانشگاهی و جامعه پزشکی تبریز در مراسم ترحیم و بزرگداشت زنده یاد دکتر نادر زهتابفرد یکی از طراحان و منادیان توسعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در باشگاه اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز( پشمینه سابق) به سوگ نشستند.

دکتر نادر زهتابفرد زحمات طاقت فرسایی برای ایجاد دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کشید و محصول این دانشکده علاوه بر ارتقای سطح خدمات دندانپزشکی در تبریز، هزاران دندانپزشکی است که با گرایش های مختلف تخصصی جراحی فک و صورت، اندو دنتیکس(درمان ریشه)، پریو دنتیکس(جراحی لثه), ترمیمی دندان، ارتو دنسی،بیماریهای دهان، پروتز و ایمپلنت ،رادیولوژی و پاتولوژی دهان و دندان در هر نقطه سرزمین وسیع ایران به خدمت مشغولند.
دکتر زهتابفرد از اولین دندانپزشکان پیش کسوت است که پس از فراغت از تحصیل خدمات علمی دندانپزشکی نوین را در تبریز بنا نهاد و بیش از ۶۰ سال خدمات درمانی به بیماران ارائه نمود. در این مدت تعداد کثیری از افراد بی بضاعت از خدمات درمانی رایگان ایشان بهره مند شدند.
ایشان به عنوان دندانپزشک در بیمارستان فرمانفرمائیان (کودکان) سالهای خدمت خود را سپری نمود. مدتی به عنوان اولین رئیس دانشکده دندانپزشکی و سپس به عنوان معاون پشتیبانی دانشگاه در دوره ریاست دکتر صادقی شجاع نقش مؤثری در توسعه دانشگاه ایفا نمود.
دکتر محمد علی سبحان اللهی استاندار اسبق و رئیس هیئت مدیره خانه توسعه آذربابجان در حاشیه مراسم ترحیم و بزرگداشت شادروان دکتر نادر زهتابفرد با اعلام این مطلب گفت:وی بارها برای عملی کردن ایده ایجاد یکی از بزرگترین دانشکده های دندانپزشکی کشور به مجلس،و وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه رفت و آمد داشت و این مرد بزرگ موفق به عملی کردن ایده بزرگ خود در گسترش علوم پزشکی در زادگاه خود شد.
دکتر حسین صادقی شجاع رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز از زهتابفرد بعنوان یکی از چهره های خدوم و خوشنام وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی کشور یاد کرد و گفت:اونه تنها دانشکده دندانپزشکی را بنیان نهاد بلکه طرح ساخت خوابگاه بزرگ دانشجویی گلستان را نیز پی نهاد. باتوسعه بیمارستان کودکان تبریز در طبابت و دارو و درمان کودکان تبریز سنگ تمام گذاشته است و نام و یاد او در تاریخ ماندگار خواهد شد.
دکتر سیاهی شادباد معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و عضو هیأت رئیسه دانشگاه و معاون دانشجویی در دوره ریاست دکتر صادقی شجاع در دهه ۷۰، نیز گفت:دکتر زهتابفرد رفتارش با دانشجویان پدرانه بود و همیشه تأکید داشت وقتی دانشجویی برای طرح مشکلش پیش من میاد او را مثل پسر خودم بهرام میبینم. و آنچه که به عنوان پدر وظیفه حمایت از پسرم دارم با دانشجو نیز همانگونه رفتار می کنم.
چه بسا دانشجویانی که به دلیل مشکلات متعدد در شرف اخراج از دانشگاه قرار گرفتند و با کمک و حمایت ایشان تحصیلات خود را در دانشگاه با موفقیت به پایان رساندند. ایشان در همه امور تکالیف و وظایف دانشگاهی را بر امورات شخصی با پاکدستی و جدیت در اولویت قرار می دادند.
دکتر احمد رضا جودتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز گفت:وی شیفته خدمت به مردم بود و بیش از ۶۰ سال از عمر خود را صرف درمان به مردم و تربیت دانشجویان این مرز و بوم کرد و به پاس زحمات چند دهه او،نام یکی از بخش های دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نام دکتر نادر زهتابفرد نامگذاری خواهد شد.



