مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا برای شرکت در نشست ناتو به آنتالیا خواهد آمد - یازاکو
اخباربین المللی

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا برای شرکت در نشست ناتو به آنتالیا خواهد آمد

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از آنادولو، در بیانیه‌ای کتبی که توسط تامی بروس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده اطلاعاتی درباره سفر روبیو ارائه شده است.

در این بیانیه آمده است که روبیو در تاریخ ۱۱ تا ۱۴ مه در سفر رئیس‌جمهور ترامپ به عربستان سعودی و قطر که با هدف تقویت روابط میان ایالات متحده و شرکای خلیج فارس انجام می‌شود، او را همراهی خواهد کرد.

در ادامه آمده است که دیدارهای روبیو با مقامات عالی‌رتبه به توسعه راه‌حل‌هایی برای چالش‌های جهانی و منطقه‌ای، گسترش تجارت و سرمایه‌گذاری‌های دوجانبه و تأیید دوباره مشارکت‌های راهبردی ما کمک خواهد کرد.

در این بیانیه همچنین اشاره شده است که وزیر امور خارجه ایالات متحده در تاریخ‌های ۱۴ و ۱۵ مه برای شرکت در نشست غیررسمی وزیران خارجه ناتو که در آنتالیا برگزار می‌شود، به ترکیه سفر خواهد کرد.

گفته شده که وزیر امور خارجه آمریکا در این نشست موضوعاتی مانند اولویت‌های امنیتی ائتلاف، افزایش سرمایه‌گذاری دفاعی کشورهای عضو و پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین را بررسی خواهد کرد.

در پایان بیانیه آمده است که روبیو در دیدارهایش در آنتالیا پیش از اجلاس ناتو که در ماه ژوئن در لاهه برگزار خواهد شد، دستور کار رئیس‌جمهور ترامپ را برای اطمینان از اینکه همه اعضای ناتو به‌طور منصفانه سهم خود را برای قوی‌تر و مؤثرتر شدن ائتلاف انجام دهند، دنبال خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا